Odoo CMS - una imatge gran

Ja és aquí el #SAX2021!

SALUT, AMOR I XARXA: la trobada anual de la comunitat Guifi·net. 

Hola comunitat Guifi· net

El SAX2021 és aquí. Arriba la trobada anual de la comunitat Guifi·net amb la voluntat, un cop més, de tornar a compartir punts de vista i experiències en l'àmbit de les telecomunicacions i/o millores tecnològiques que faciliten l’accés a Internet en el dia a dia de les persones, independentment d’on es trobin.

Vist que es feia impossible saber com evolucionaria la pandèmia i, en conseqüència, quines mesures sanitàries hi hauria en el moment d'una possible celebració presencial i, per tant, poder reservar un espai/casa, es decideix celebrar finalment el #SAX2021 de nou en format online en dues jornades els pròxims dies 24 i 25 de novembre (19h).

Als motius esmentats d'aquest format, s'hi suma l'avantatge de poder oferir una assistència a persones que, per ubicació i feina, se'ls faria gairebé impossible poder ser-hi de manera presencial. Sentint-ho molt, ens emplacem a poder celebrar-ho millor, amb més dies i en format híbrid, a la propera edició del SAX.

Aquesta setmana tindreu novetats de les jornades. Estigueu atents/es a les nostres xarxes socials i a la web del SAX2021.

Moltes gràcies per seguir sumant a la xarxa.

Fins ben aviat!

Salut, Amor i Xarxa,Text d'Odoo i bloc d'imatge
Text d'Odoo i bloc d'imatge