Arriba el SAX2020!

Salut, Amor i Xarxa: la trobada anual de la comunitat Guifi· net

Com cada any, se celebra la trobada entre aquelles persones, empreses operadores, voluntaris, entitats, associacions o administracions que d'alguna manera fan créixer el projecte i que promouen la xarxa de telecomunicacions oberta, lliure, neutral i mancomunada de Guifi·net

El SAX és un espai de trobada per presentar nous projectes o iniciatives de la comunitat Guifi·net, des d'on es fa divulgació sobre aspectes tecnològics i en relació amb l'accés a Internet. És, en definitiva, un espai de reflexió sobre el passat, present i futur de l'àmbit de les telecomunicacions. Sempre des d'una vessant crítica i amb la voluntat d'oferir una alternativa sostenible al gran model que impera en el sector. 

Aquest any, la trobada serà els dies 31 d'octubre, 4, 11 i 18 de novembre i es farà en format online ja que les mesures de seguretat per la Covid-19 no permeten una trobada presencial.

A continuació, podeu consultar la programació i omplir el formulari d'inscripció a les jornades. Recordeu que abans de les sessions rebreu per correu electrònic l'enllaç de la sala que s'utilitzarà.

T'ho perdràs?


Dissabte 31 d'octubre (12:00h a 13:00h): Text d'Odoo i bloc d'imatge
Dimecres 4 de novembre (19:00h a 20:30h): Text d'Odoo i bloc d'imatge

Dimecres 11 de novembre (19:00h - 20:30) Text d'Odoo i bloc d'imatge
Dimecres 18 de novembre (19:00h - 20:30) Text d'Odoo i bloc d'imatge

 

Amb el suport tècnic streaming de Pedro Vílchez, la infraestructura de servidors de l'eXO.cat i la publicació de les sessions a media.guifi.net/media per part d'Eloi Rebes.

 


Des de la Fundació Guifi·net esperem veure'ns ben aviat!

SAX

ORGANITZA: Text d'Odoo i bloc d'imatge