Fundació guifi·net

Patronat

El Patronat és l'òrgan de govern i d'administració de la Fundació, la representa i gestiona, i asumeix totes les facultats i funcions necessàries per a l'assoliment de les finalitats fundacionals - Article 16 dels Estatuts -.

Els Patrons exerceixen el seu càrrec de forma gratuïta - Article 19 dels Estatuts-

  Imagen de Odoo y bloque de texto

Ramon Roca Tió

President (càrrec no retribuït)

Va estudiar Dret a la Universitat de Barcelona però va orientar la seva carrera professional cap a les tecnologies de la informació, desenvolupant responsabilitats en el camp corporatiu durant trenta anys.

Cofundador de guifi·net

  Imagen de Odoo y bloque de texto

Pablo Boronat Pérez

Vicepresident (càrrec no retribuït)

Doctor Enginyer en Informàtica. Professor titular d'universitat a la Universitat Jaume I de Castelló. Dels que pensa 'Val la pena intentar-ho'.


Imagen de Odoo y bloque de texto

Lluís Dalmau Junyent

Vocal (càrrec no retribuït)

Llicenciat en Documentació, Enginyer Tècnic en Industries Agràries i alimentàries, Tècnic especialista en Medi ambient. Treballa a l'Institut Taradell i és formador intern d'organización de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya al Departament d'Ensenyament.

Cofundador de guifi·net

  Imagen de Odoo y bloque de texto

Ramon Amblàs i Comas

Vocal (càrrec no retribuït)

Realitzà diversos cursos d'informàtica a principis dels 80, a partir dels que va ampliar el seu coneixement de forma autodidàcta. Desenvolupa programas de gestió per a empreses i assistència als usuaris finals. Des de l'inici del projecte guifi·net va destacar ajudant activament com a voluntari del projecte en la instal·lació de supernodes i nodes de clients, així com oferint suport als usuaris als fòrums i llistes de correu.

  Imagen de Odoo y bloque de texto

Gil Forcada Codinachs

Vocal (càrrec no retribuït)

Va estudiar Enginyeria Tècnica d'Informàtica de sistemas a la Universitat de Girona. Des de 2011 viu a Berlín i treballa com a responsable de desenvolupadors de la pàgina web d'un periòdic. Sempre vinculat a projectes de codi (GNOME, Plone) o xarxa oberta guifi.net i de llengua (Softcatalà).

Cofundador de guifi·net

  Imagen de Odoo y bloque de texto

Clara Cusó Coll

Secretària del Patronat

Graduada en Dret per la Universitat de Barcelona i especialitzada en la resolució alternativa de conflictes. Ha treballat en diferents entitats sense ànim de lucre en l'àmbit de la coordinació de projectes, gestió, incidència política i comunicació.

Els patrons poden establir una relació laboral o professional retribuïda amb la Fundació guifi·net sempre que s'articuli mitjançant un contracte que determini clarament les tasques laborals o professionals que es retribueixen - Article 19 dels Estatuts-.