Què fem

Internet 

Punts d'interconexió a Internet

La xarxa de telecomunicacions guifi·net es vertebra mitjançant l'activació de punts de presència (PoP,  Points of Presence) al territori, interconectats com a punts neutres d'interconexió a Internet (IX,  Internet eXchange ).

Els PoPIX guifi·net estan oberts a la participació i interconnexió de tots els operadors de telecomunicacions que ofereixen serveis de telecomunicacions a la zona on estan situats.

Són oberts a tots els operadors en igualtat de condicions i tots els operadors poden afegir-se i interconnectar-se als PoPIX guifi·net

És possible activar nous PoPIX a diferents zones i interconnectar-los amb els existents mitjançant enllaços troncales de fibra òptica. També és possible integrar punts existents per a que formin part del model, generant-se una millora deguda a l'economia d'escala que afavoreix a tots els participants i al territori.

La xarxa de Punts Neutres d'Accés a Internet distribuits al territori afavoreix i millora l'accés a les telecomunicacions i a l'Internet de nova generació i gran amplada de banda, és un tractor d'activació de l'economia local.