Richard Stallman convidat del proper Guifilab del divendres 25 de novembre

L'Auditori del TecnoCampus de Mataró acollirà la xerrada "La informática libre y sus enemigos"

Ens fa molta il·lusió poder-vos anunciar que el proper divendres 25 de novembre a les 19:00h tindrem el luxe i ocasió inèdita de comptar amb la presència de Richard Stallman dins del cicle de Guifilabs, els laboratoris de la comunitat guifi·net.
L’Auditori del TecnoCampus de #Mataró (edifici TCM2) acollirà la xerrada «La informática libre y sus enemigos» per part del creador de GNU i el moviment del Programari Lliure.

Qui és Richard Stallman? És el creador del moviment del Programari Lliure. A la dècada dels 80, al MIT, Stallman va crear aquest moviment per defensar que el codi font del programari havia de ser de lliure accés i distribució. Segons Stallman, no permetre l'accés al codi font del programari coarta la llibertat dels usuaris i els esclavitza, possibilitant l'abús i el control dels mateixos usuaris per part de tercers. Stallman també va crear la Free Software Foundation per tal de donar suport al projecte GNU i a la seva lectura ètica del programari. El moviment del Programari Lliure ha tingut gran influència, més enllà del món del programari. La seva visió defensa que el coneixement humà ha de ser lliure i ha impregnat altres àrees del coneixement com la ciència, la cultura, les telecomunicacions, etc.
Per a més informació, ubicació i inscripció a la xerrada, consulteu la web de matarosensefils.net.
Des de la Fundació guifi·net volem agrair la feina per fer possible aquesta ocasió inèdita de l'organtizació de Mataro Sense Fils.
Us hi esperem!
#programarilliure #freesoftware #internet #mataró #barcelona
Odoo • Text i Imatge
Comparteix la notícia a