Presentació del GISWatch 2018 basada en models d'accés local

Odoo CMS- Imagen simple flotante

La Fundació guifi.net participa en la presentació de l'edición del GISWatch 2018 que es presenta a París a l'Internet Governance Forum 2018 que té lloc a París.

El Global Information Society Watch (GISWatch) és una comunitat col·laborativa amb el compromís de la construcció d'una societat de la informació oberta, inclusiva i sostenible.

El monitor mundial sobre la societat de la informació és una iniciativa conjunta de l'Associació per al Progrés de les Comunicacions (APC) i el Humanist Institute for Development Cooperation (Hivos) i dóna seguiment a l'interès a llarg termini en l'impacte de la societat civil en els processos de governança d'Internet i els esforços per millorar la participació pública en els fòrums nacionals i internacionals.

L' edició GISWatch 2018 es basa en els models d'accés local, més específicament en solucions autoorganitzades, autogestionades o desenvolupades localment per a l'accés local basat en el concepte que una de les formes de resoldre els reptes de accesso és donar-los a les comunicades eines per resoldre els seus propis reptes de connectivitat, en lloc d'haver de comprar el servei d'accés a grans entitats corporatives.

Les xarxes comunitàries permeten als membres de la comunitat autoabastir i compartir infraestructura.

Comparteix la notícia a